Boeken


Trisylia – de vergeten oorlog

Honderdzestig jaar vrede is genoeg om mensen de ellende van oorlogen te doen vergeten. Dat geldt niet voor iedereen. Wanneer een eeuwenoude vijand terugkeert kan alleen de gebundelde kracht van de koninkrijken voorkomen dat de wereld vervalt in chaos. Als koning Walton echter besluit om de andere koninkrijken aan te vallen lijkt alle hoop verloren. Earin onderneemt een haast dwaze missie om mensen te verbinden en de vijanden te verslaan. Samen met zijn vriend Arvid, de prinses van Fondorff en haar zus begint een groots avontuur. Kan hij mensen overtuigen en voorkomen dat Trisylia door oorlog wordt verslonden?

Trisylia – de verschoven macht

Earin voelt zich alleen in zijn streven de chaos in Trisylia te
voorkomen. Arvid en Silfer kiezen hun eigen pad. Nildes blinde overtuiging haar moeder te redden uit de klauwen van Walton maakt haar afstandelijk. Kan de oude bekende die ze tegenkomen hem helpen?
Walton regeert met ijzeren vuist over zijn nieuwe gebied. De oude tovenaar Randall staat aan zijn zijde, maar voor hoelang nog? Zijn twijfels over Waltons leiderschap groeien met de dag.
Lonack, de leider van de Fildy, verovert systematisch Tabir. In hoog tempo groeit hij uit tot een vijand die niet meer gestopt kan worden.
In het koude noorden, Ethfal, sterft een gerespecteerd koning en een stamhoofd. Staan de juiste mensen op wanneer leiderschap verschuift, of leidt het tot een
burgeroorlog?

Is er nog hoop om het eens zo vredige Trisylia te redden?

Trisylia – deel 3

Het spannende vervolg van de Trisylia-serie wordt verwacht! Houd de website in de gaten voor nieuws. Volg Steven op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven.