Interviews


Interview met Steven van den Berg

Steven praat over zijn inspiratie, zijn favoriete boeken en hoe hij het schrijven van zijn eigen werk aanpakt. Waar komt de voorliefde voor verhalen vandaan en wat heeft zijn passie voor geschiedenis hiermee te maken? Je leest het in dit interview.

De favorieten van Steven van den Berg

Benieuwd wat Steven favoriete boeken en films zijn? Wat doet hij graag in het weekend en op vakantie? Het favoriete eten van deze auteur altijd al willen weten? Je leest het allemaal in dit interview over de favorieten van Steven van den Berg.

Boekenpraat met Bookstamel

Lekker over boeken praten, dat doet elke schrijver met plezier. In dit interview verteld Steven meer over zijn eigen interesses, hobby’s en hoe zijn fascinatie voor boeken is ontstaan. Benieuwd naar wat hij nog meer doet naast schrijven en hoe zijn schrijflust is ontstaan? Leest het hier.

Interview met Inge Sleegers

Inge Sleegers is schrijfster en ondernemer. Ze heeft een eigen bedrijf: One4All Stories. Hiermee helpt zij auteurs om hun publiek te vinden. Ook motiveert zij mensen meer te lezen. Ze levert een passievolle bijdrage aan de literaire wereld.
Ze heeft Steven gevraagd voor een interview. Lees het volledige interview hier